Inloopspreekuur

Wat is het?

Het gratis inloopspreekuur is bedoeld voor mensen die klachten ervaren aan het bewegingsapparaat (spieren, gewrichten, pezen, banden e.d.) en daar graag advies over willen of zich afvragen of de fysiotherapeut er iets mee kan. Het gaat dus niet om een behandeling. Als u van uw eigen klacht weet dat de fysiotherapeut er iets mee kan maakt u dan een reguliere afspraak.

Wat kunt u verwachten?

De fysiotherapeut zal in een kort vraaggesprek de klacht inventariseren en wellicht een paar korte fysiotherapeutische testen uitvoeren. Daarna zal hij u een advies geven over wat u met de klacht zou kunnen doen. Dit kan betekenen dat de therapeut het verstandig vindt om even bij de huisarts langs te gaan, een afspraak te maken voor een uitgebreidere behandeling bij de fysiotherapeut zelf of wellicht kunt het af met een aantal kleine oefeningen.

Moet ik me aanmelden?

Gasselternijveen:
Ja, maakt via het telefoonnummer 0599-513016 een afspraak, geef hierbij aan de medewerker aan dat het gaat om het gratis spreekuur.

Gieten:

In de vakantie periode is er geen inloopspreekuur
Nee u hoeft zich niet aan te melden, u mag gewoon binnen komen lopen op de Brink 1b. Spreek even iemand van het team aan, we zijn te herkennen aan onze bedrijfskleding, en meld dat u komt voor het inloopspreekuur.

Hoelang duurt het?

Voor het inloopspreekuur trekken wij ongeveer 10 minuten per persoon uit.

Wat kost het?

Het gratis inloopspreekuur is helemaal gratis en kost u dus niks.

Waar en wanneer is het?

Het gratis inloopspreekuur is elke week op maandag tussen 17.00 en 18.00 op de locaties Brink 1b in Gieten en Havenkade 4a in Gasselternijveen.

Let op: Tijdens het inloopspreekuur bekijken we of uw klacht een indicatie is voor fysiotherapie, u krijgt nog geen volledige behandeling.

Heeft u een verwijzing van arts of specialist: dan kunt u een regulliere afspraak maken.