Onderzoek elleboogklachten

Onderzoek naar tennis elleboog klachten.

Vanaf heden wordt er bij ons in de praktijk onderzoek gedaan naar het effect van een combinatie behandeling bij tenniselleboog klachten. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Remi Hindriks als zijn afstudeeronderzoek voor de Master Musculoskeletale Revalidatie aan de HAN te Nijmegen.

Wat zijn tenniselleboog klachten?

Tenniselleboog klachten bestaan vaak uit pijn op de buitenkant van de elleboog welke verergeren wanneer u kracht zet of de pols beweegt. De klachten kunnen langdurig aanhouden. Deze klachten zijn ook vaak aanwezig bij mensen die niet tennissen.

Het onderzoek:

Er zijn verschillende behandelmethoden onderzocht, meerdere zijn effectief bewezen. Echter is er nog niet een combinatie van deze methoden onderzocht. Dat ga ik doen. U wordt behandeld door middel van een combinatie van verschillende behandelmethoden. Voor u is dit een normale fysiotherapeutische behandeling, voor de fysiotherapeuten geeft dit  informatie die ons kan helpen in de zoektocht naar de meest optimale behandeling.

Bent u bekend met deze klachten en wilt u deelnemen aan het onderzoek? Of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0592-262057 of mail naar remi@fysiotherapieoptimove.nl